Watertaxi Texel

De boot naar Texel gemist? Of moet je met spoed terug naar Den Helder, of juist naar Texel? Het is mogelijk om met de watertaxi Texel in maximaal 20 minuten veilig en comfortabel de overtocht te maken. Tijdens de snelle overtocht kun je in de kajuit blijven zitten, maar ook even heerlijk buiten genieten van het mooie Wad. Misschien zie je onderweg wel een paar zeehonden…

De watertaxi Texel vaart 24 uur per dag

Laatste boot Texel gemist

Wanneer je ’s avonds laat naar Texel of Den Helder moet en de reguliere TESO boot vaart niet meer, bel dan de watertaxi Texel. Dit kan in het weekend, maar natuurlijk ook op doordeweekse dagen. Om gebruik te maken van de watertaxi moet je wel vooraf reserveren.

Besluit je toch op het eiland te blijven, boek dan een van de hotels op Texel.

De watertaxi Texel brengt je binnen 20 minuten naar de overkant
De watertaxi Texel

Eerste boot van en naar Texel

Wil je ’s ochtends vroeg eerder naar de overkant en kan je niet wachten op de eerste afvaart van de TESO boot? Ook hiervoor is de watertaxi geschikt. De boot vaart namelijk 24 uur per dag.

Tarieven watertaxi Texel

Voor de kosten voor een kaartje voor de watertaxi moet telefonisch onderhandeld worden. Het tarief geldt voor zowel volwassenen als kinderen. Telefonisch reserveren is verplicht en houd er rekening mee dat het niet mogelijk is om zowel aan het loket als aan boord van de watertaxi te pinnen.

Honden

Je hond mag gratis mee op de watertaxi.

Mindervaliden

De watertaxi is ook geschikt voor minder validen. Neem echter eerst contact op over de mogelijkheden. Het is namelijk niet altijd mogelijk om met een rolstoel aan boord te komen.

Zeehondentocht Texel

Het bedrijf dat de watertaxi verzorgt biedt ook een zeehondentocht voor de kust van Texel aan. Stap op De Zeehond en beleef de leukste dag van je leven tijdens een zeehondentocht voor de kust van Texel.

Bekijk deze video op YouTube

Actuele informatie Watertaxi Texel

Actuele informatie over de watertaxi en de zeehondentocht kun je vinden via Google.

FAQ

Tot hoe laat vaart de Watertaxi naar Texel?

De watertaxi Texel vaart 24 uur per dag.