Vertrektijden boot Texel & TESO Dienstregeling

Je bent op zoek naar de vertrektijden Boot Texel. Op deze pagina lees je alles over de vertrektijden van de boot naar Texel, het zijn er nogal wat. Elk uur van en naar Texel een overtocht met de TESO dienstregeling. De (dubbeldeks) boot naar Texel vertrekt éénmaal per uur vanuit Den Helder. De boottocht duurt ongeveer 20 minuten. Op dinsdag, woensdag en donderdag geldt er voor de overtochten een kortingstarief. In de zomermaanden en op drukke dagen is er kans op extra vertrektijden. In zowel Den Helder als op Texel zijn aansluitend op alle normale afvaarten busverbindingen beschikbaar.

Vertrektijden boot Texel – TESO Dienstregeling & Vertrektijden

  • Vanaf Den Helder zijn de TESO vertrektijden van 6.30 t/m 21.30 uur. Er is elk uur een overtocht. De veerboot vertrekt op het halve uur.
  • De vertrektijden voor de boot van Texel naar Den Helder (TESO vaartijden) zijn van 6.00 t/m 21.00 uur. Er is elk uur een overtocht. Deze boot vertrekt op het hele uur.
Vertrektijden boot Texel
Vertrektijden boot Texel

Vertrektijden boot Texel, de TESO vaartijden op zondag en feestdagen

  • Van 1 april tot 1 oktober starten op zon- en feestdagen de TESO vaartijden om 7.30 uur vanaf Den Helder en om 7.00 uur vanaf Texel.
  • Van 1 oktober tot 1 april starten op zon- en feestdagen de TESO vertrektijden om 8.30 uur vanaf Den Helder en om 8.00 uur vanaf Texel.

Op drukke dagen wordt er een extra veerboot ingezet. Op oudjaarsdag (31 december) vervalt de afvaart van 21.30 uur.

Korting boot Texel

Om het vervoer beter te spreiden, geeft de TESO-bootdienst bovendien korting tijdens overtochten op dinsdag, woensdag en donderdag. Zie voor de afvaarten de TESO reisplanner. De afvaarten van Den Helder naar Texel zijn vanaf 6.30 uur tot 21.30 uur. Dus ieder uur vertrekt de boot steeds op het halve uur.

Informatie TESO dienstregeling

Meer informatie over de overtocht met de boot van en naar Texel, de boottijden, afvaarten en prijzen van de Texelse boot kun je verkrijgen bij TESO-bootdienst. Telefoonnummer infolijn 0222-369691/369692 (dienstregeling/tarieven). Bij vakantiedrukte: 0222-369690.

Lees meer informatie over parkeren Den Helder.

Je vakantie naar Texel begint al op de veerboot. De drukte van alledag glijdt bijna als vanzelf van je af. Ontspan tijdens de oversteek en laat je meevoeren naar Texel, het eiland van rust en ruimte. Ook de meeuwen vliegen met je mee. Die zilte geur van de zee, de wind door je haren. Het is bijna jammer dat de overtocht naar Texel maar 20 minuten duurt!

FAQ

Wanneer vertrekt de Boot naar Texel?

De veerboot vertrekt op het halve uur. Er is elk uur een overtocht.