Vertrektijden Texel 2024

De vertrektijden Texel met de TESO veerboot naar Den Helder zijn van 6.00 t/m 21.00 uur. Er is elk uur een overtocht. De veerboot vertrekt op het hele uur.

TESO vertrektijden Texel naar Den Helder

MaDiWoDoVrZaZo

Let op: controleer bij twijfel altijd de actuele TESO-vertrektijden op teso.nl of bel de TESO-infolijn 0222-369691/369692.

Vertrektijden Texel naar Den Helder

De TESO veerdienst biedt frequente overtochten aan van Texel naar Den Helder, waardoor het eiland goed verbonden blijft met het vasteland. Deze veerdiensten vormen een essentiële schakel voor zowel de lokale bevolking als bezoekers die Texel verkennen. De vertrektijden van de veerboten worden zorgvuldig gepland om aan de vraag te voldoen en rekening te houden met verschillende factoren, zoals het seizoen en de weersomstandigheden.

Reizigers kunnen profiteren van een scala aan vertrektijden gedurende de dag, met de eerste veerboot die vaak vroeg in de ochtend vertrekt en de laatste diep in de avond. Deze gevarieerde planning biedt flexibiliteit aan zowel dagjesmensen als mensen die langer op Texel hebben doorgebracht.

Vertrektijden Texel

Overtocht Texel

De overtocht van Texel naar Den Helder duurt doorgaans ongeveer 20 tot 25 minuten, afhankelijk van de weersomstandigheden en de vaarroute. TESO staat bekend om zijn betrouwbare service en streeft ernaar om passagiers comfortabel en veilig naar hun bestemming te brengen.

FAQ

Wanneer vertrekt de eerste boot vanuit Texel?

De eerste boot naar Den Helder vertrekt om 6.00 uur.