Waddenhuisjes Paesens

Waddenhuisjes Paesens | vakantiehuis Texel | ChaletNu
Waddenhuisjes Paesens is een vakantiehuis in de regio Texel en kun je direct boeken bij ChaletNu.

Waddenhuisjes Paesens

Deze mooie, geheel gerestaureerde waddenhuisjes liggen naast elkaar in Paesens tegen de waddenzee aan.
Ze zijn voorzien van een tuin en samen geschikt voor 10 personen. Ideaal voor 2 gezinnen die samen op vakantie willen en de eigen privacy op prijs stellen maar ook voor vrienden stellen die samen willen zijn.

één van huisjes heeft een moderne nieuw hottub in de tuin waar u tegen betaling gebruik van kunt maken.

De zeedijk grenst aan de voortuinen en dit maakt de ligging van de huisjes uniek! De dorpjes Paesens-Moddergat liggen pal aan het UNESCO-werelderfgoed De Waddenzee. Achter de Waddenzeedijk kun je prachtig wandelen en het Wadloopcentrum is om de hoek.

1 huisje is voor 6 personen en 1 huisje is voor 4 personen. De huisjes zijn volledig verbouwd en van alle moderne gemakken voorzien. Tijdens de verbouw zijn de karakteristieke elementen bewaard gebleven en er is aan de buitenkant niets veranderd. De sfeer en de nostalgie van toen, in combinatie met de gemakken en het comfort van nu. Alles wat u maar nodig heeft is aanwezig en beide huisjes zijn voorzien van luxe appartuur en uitgebreide ingerichte keuken.
De huisjes hebben vloerverwarming, zonnepanelen en uiterst duurzaam ingericht en verbouwd. Er is een combi magnetron aanwezig, inductie kookplaat, koelkast, wasmachine en koffiezetapparaten, alles is nieuw.

De woningen zijn ook los te huur via huiscodes NL-16818 en NL-15510.