Vakantiehuis De Weide Blick

Vakantiehuis De Weide Blick | vakantiehuis Texel | ChaletNu
Vakantiehuis De Weide Blick is een vakantiehuis in de regio Texel en kun je direct boeken bij ChaletNu.

Vakantiehuis De Weide Blick

Het ultieme vakantiegevoel beleven in Noord-Holland? Vakantiehuis De Weide Blick maakt het mogelijk! Het huisje heeft een mooie, omheinde tuin op het zuiden met volop privacy en een weids uitzicht over de landerijen naar de Schoorlse duinen. Ideaal voor jonge gezinnen, rustzoekers en actieve vakantiegangers.

Geniet van een dag op het strand, maak een mooie wandeling door de bossen in Schoorl of breng een bezoek aan de dierentuin aan de overkant. De prachtige omgeving kenmerkt zich door landerijen, bos, duin en strand. Het is in ieder jaargetij heerlijk om de omgeving te voet, met de auto of op de fiets te verkennen. Er zijn veel mooie fietsroutes in de regio en je kunt je auto parkeren op de eigen parkeerplaats bij de woning. Een bezoek aan Schagen, met haar unieke West-Friese markt, Alkmaar, Amsterdam, Haarlem en zelfs Texel behoort ook tot de mogelijkheden.

Vanuit de sfeervolle woonkamer heb je directe toegang tot het terras en de tuin. De tuin kan zo worden afgebakend dat kinderen en viervoeters niet kunnen weglopen. Elektrische fietsen kunnen gestald en opgeladen worden in het tuinhuis.