Landhuis Alde Feanen

Landhuis Alde Feanen | vakantiehuis Texel | ChaletNu
Landhuis Alde Feanen is een vakantiehuis in de regio Texel en kun je direct boeken bij ChaletNu.

Landhuis Alde Feanen

Op een zeer unieke plek in de Friese natuur ligt deze vakantiewoning op een landgoed, dicht bij de watersportdorpen Akkrum en Grou. Het ligt op een eiland (It Eilân) midden in Nationaal Park De Alde Feanen (UNESCO Werelderfgoed) en is uitsluitend met een bootje bereikbaar. De woning heeft zicht op het rustige natuurgebied Âlde Feanen.

Houd je van watersport en natuur? Tijdens je gebruik van het huis kun je tegen betaling ( bij de huiseigenaar) gebruikmaken van een zeilboot (poly valk), (elektrische) sloep, optimist en kano. Graag van te voren even aangeven welke boot je wilt. De vaarroutes vanaf het vakantiehuis staan in verbinding met de grotere plassen, de Friese meren (Pikmeer en Wijde Ee), het IJsselmeer en de Waddenzee. Je boodschappen doe je eenvoudig met de sloep, die je aan kunt leggen bij de Jumbo-supermarkt in Grou.

's Ochtends wakker worden door het geluid van de ganzen en 's avonds genieten van een heerlijk glas wijn en de ondergaande zon bij de kampvuurplaats? Het kan hier. De vakantiewoning is van alle gemakken en luxe voorzien: hoge ramen van grond tot plafond, inductiekookplaten, semi- professioneel espresso apparaat met gemalen koffie, stalen pannen, luxe servies en wijnglazen (rood en wit), 2 ijskasten, keramische Takumi-barbecue (large), Ofyr-grill, spekstenen kachel, vloerverwarming, WiFi en tv. Speciaal voor de kinderen is er een trampoline, een voetbalveldje en een groot vlot met motor.

Let Op:
Het huis is alleen per boot te bereiken. U kunt bij de Huis Eigenaar een sloep huren of een valk, incl benzine en electra.
Omdat de huizen in een natuurgebied liggen zijn luidruchtige groepen en huisdieren niet toegestaan.

Wil je met meerdere gezinnen op vakantie? Je huurt beide huizen tegelijkertijd via huiscode NL-17659.