De Strandvogel

De Strandvogel | vakantiehuis Texel | ChaletNu
De Strandvogel is een vakantiehuis in de regio Texel en kun je direct boeken bij ChaletNu.

De Strandvogel

Deze luxe bungalow in Julianadorp aan Zee is rustig gelegen, op loopafstand van het strand (10 minuten). Het is in 2023 volledig gerenoveerd en verduurzaamd, met het oog op de toekomst. Wanneer je met je gezin op de bestemming aankomt, wil je het liefst nooit meer weg!

De prachtige vrijstaande bungalow bevindt zich in een rustige wijk aan de rand van het Noord-Hollandse Julianadorp aan Zee. Je kunt lopend naar het strand (800 m) en het is de moeite waard om de prachtige omgeving lopend of op de fiets te verkennen. Breng een bezoek aan de bollenvelden of huur een kano in Julianadorp aan Zee. Voor uitstapjes zijn steden als Amsterdam en Alkmaar, maar bijvoorbeeld Texel gemakkelijk bereikbaar.

De bungalow is efficiënt ingericht en van alle moderne gemakken voorzien, ideaal ook voor de combinatie van werken en ontspannen. De woonkamer met open haard biedt een huiselijke sfeer en een smart tv. Er is een mooie tuin met een beschut terras, waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Terwijl de kinderen aan het schommelen zijn geniet je van een goed boek of de krant vanuit de luie stoel.