Bungalow de Bolhoed

Bungalow de Bolhoed | vakantiehuis Texel | ChaletNu
Bungalow de Bolhoed is een vakantiehuis in de regio Texel en kun je direct boeken bij ChaletNu.

Bungalow de Bolhoed

Bungalow de Bolhoed

Deze mooie bungalow is een fantastische uitvalsbasis om in alle rust het waddeneiland Texel te ontdekken.

Het interieur is sfeervol, verzorgd en voorzien van alle hedendaagse gemakken. De moderne open keuken beschikt dan ook over onder andere een afwasmachine, kokend waterkraan en combimagnetron. Ook de zithoek is, mede dankzij de lichtinval, een fijne plek. Er zijn in totaal drie slaapkamers waarvan één is voorzien van een 2-pers. bed en de overige twee beide van een stapelbed.

Op mooie dagen biedt de zeer riante tuin van liefst 700m2 uitkomst. Door de begroeiing geniet u van enorm veel privacy en met zoveel grond rondom de accommodatie is er altijd wel een aangenaam plekje te vinden. Zon, schaduw of lekker achter het glas, uit de wind op het terras. Buiten ervaart u de rust nog beter.

Vanaf uw accommodatie, dat gelegen is op Bungalowpark Slufteroord, loopt u in slechts 5 minuten het natuurgebied De Slufter in. Een duingebied, met schitterende wandelroutes, dat de bungalow scheidt van de Noordzee. Doorkruist u dit gebied dan bereikt u in ongeveer 15 wandelminuten het Noordzeestrand.

Met de badplaats De Koog op ca. 5km. en het mooie Den Burg op ca. 12km. ligt Bungalow de Bolhoed perfect voor een heerlijk verblijf op Texel.